Harestustranda – Boliger

Kommer for salg!

Boliger langs vakre Harestuvannet!

Meld din interesseSe illustrasjonsvideo

Om boligene

ca.45
boliger
kommer
priser fra
100
ca. kvm fra
45
Vy Gjøvikbanen til Oslo S

Nytt boligprosjekt på Harestustranda

Harestustranda er et unikt prosjekt med konsentrert småhusbebyggelse langs vannkanten av Harestuvannet. Vi planlegger å bygge moderne, kjedede eneboliger i forskjellige størrelser tilpasset en vid målgruppe. Her vil du finne boliger for de fleste aldersgrupper og livssituasjoner. Vestvendt beliggenhet gir optimale solforhold og flott utsikt mot vannet. Rett utenfor dørstokken har du naturen med et stort utvalg av turstier og skiløyper, grusveier for sykkel, bademuligheter i tøffelavstand, samt jakt og fiske. Høy livskvalitet, umiddelbar tilgang på natur, kort avstand til tog, skole, barnehage og handel oppsummerer Harestustranda på en god måte.

Boligene

Vi skal bygge kjedede eneboliger med et moderne uttrykk og store vindusflater. Boligene vil få carport eller garasje, flotte sol- og utsiktsforhold, samt gangavstand til togstasjon og badeplasser langs vannet. Boligene vil fremstå med et moderne uttrykk, bygges med bærekraftige og energibesparende løsninger og generelt meget god standard. Det vil selvfølgelig være mulighet å gjøre diverse tilvalg. Boligene vil ha størrelser fra ca. BRA. 100-230 kvm. over 2 plan. Alle med gårdsplass og hage av forskjellig størrelse. Ved innkjøring til feltet har vi etablert felles avfallsstasjon, så du slipper unødig tungtrafikk inn mellom boligene. Store områder for lek og aktivitet. Registrer din interesse for mer informasjon om dette unike prosjektet.

Se illustrasjoner

Trykk på bildene for å se de større.

Kun ment som illustrasjoner, endringer kan forekomme.

Et samarbeidsprosjekt fra

Meld din interesseFor å kunne sende deg informasjon trenger vi samtykket ditt for å kunne ta kontakt med deg på e-post og telefon.