Sagparken tilbyr nye og moderne kontorlokaler

Lyse og moderne kontorleiligheter vil stå klare allerede etter første byggetrinn, som er planlagt å være vår 2020. Her vil det være muligheter både for enkeltkontorer, og hele etasjer på inntil 250 kvm som kan innredes etter behov. I etasjer der flere selskaper deler arealet, vil det være lagt opp til separate kontorer store nok til mindre møter, samt felles møterom i midten med glassfasader på sidene og moderne IT-løsninger. Det er ønskelig å få inn bedrifter som kan dra nytte av hverandres kunnskap og evner for bedre samspill, samarbeid og positive synergieffekter.

Sagparken sentrum tilbyr skreddersydde løsninger, og fire etasjer med kontorlokaler vil stå klare etter første byggetrinn. Vi er åpne for alle henvendelser fra potensielle leietakere eller kjøpere av våre kontorlokaler, og det er fortsatt ledige lokaler i sentrum. Meld din interesse med interessentskjemaet for å holdes oppdatert på kontorlokalenes utvikling!

Størrelse på lokaler

10-250+ m2

Les merProspekt

Meld din interesse

Interessert i å leie kontor i Sagparken? Meld din interesse i skjemaet under, og bli kontaktet av oss.Kjapp info om kontorlokaler i Sagparken

10-250+
Størrelse på kontorlokaler
4
Antall etasjer
5
Gåavstand til NSB Gjøvikbanen

Leietaker-oversikt

Vi er ute etter en kontormix som passer perfekt inn på Harestua, hvor bedriftene kan spille hverandre bedre. Derfor har vi tenkt ut hva vi føler vi trenger i listen under.

Se etasjeplaner
Advokat
I samtaler
Almenning
Lunner Almenning
På plass
Digitalt byrå
I samtaler
Regnskapsfører
I samtaler
Din bedrift?

Ønsker du å leie kontor i Sagparken?

Meld din interesse nå!

Se illustrasjoner av Sagparken Sentrum

Kort avstand til Oslo, Hønefoss og Gardermoen

Sagparken blir et handels- og næringssentrum