Kjedet eneboligbebyggelse og tomter for enebolig med formidabel utsikt over Harestuvannet.

Se informasjon om boliger
Se informasjon om tomter her

Om Harestustranda

31
tomter for enebolig
ca.2km
til Harestua sentrum
ca. 45
kjedede eneboliger
45
vY Gjøvikbanen til Oslo S

Nye kjedede eneboliger

Dette er et unikt prosjekt med konsentrert småhusbebyggelse langs vannkanten av Harestuvannet. Vi skal bygge moderne, kjedede eneboliger i forskjellige størrelser tilpasset en vid målgruppe. Salgsstart 26.mai 2024!

Les mer om boligprosjektet her

Nytt tomtefelt

Harestustranda har en fantastisk vestvendt beliggenhet og sol fra morgen til kveld. Dette vil være siste mulighet ved Harestuvannet for å erverve tomt, da det ikke er muligheter for videre utbygging lenger sør!

Start planleggingsprosessen for ditt drømmehus allerede nå!

Les mer om tomtene her

Infrastrukturen

Infrastruktur ble ferdigstilt høsten 2022 og de første har allerede flyttet inn i sin nybygde bolig høsten 2023!

Harestustranda er opparbeidet med interne veier og fortau, vann og avløp, gatebelysning og fiber. Alle tomter har fiber, strøm, vann/avløp til tomtegrense, ellers råtomt. I tillegg er det etablert et felles avfallsanlegg med kildesortering ved innkjøring til feltet, slik at man slipper tunge renovasjonskjøretøy inn på selve feltet. Dette ser vi på som et stort pluss mht. barn og støy.

Se nærmere på illustrasjonsplanen

Trivsel

Harestustranda vil ha flere lekeplasser og grønne lunger, samt ballplassområde ved innkjøring. Her kan man kombinere ballaktiviteter, lek og bading. 

Området skråner jevnt oppover fra vannet, noe som gjør at de aller fleste får optimale sol- og utsiktsforhold. Alle som bor på Harestustranda har umiddelbar nærhet til vannet med fine badeplasser og Bøhrentangen med sandstrand og badeplattform. 

Hva kan Harestua tilby

Det er ca. 2 km. fra Harestustranda til nye Harestua sentrum med barne -og ungdomsskole, barnehager, flerbrukshall, servicetilbud, togstasjon, kafé/restaurant, matbutikk m.m.

Nysgjerrig på hva Harestua har å tilby?

Les mer om dette via knappen under.

Les mer om tilbudene på Harestua

Meld din interesseFor å kunne sende deg informasjon trenger vi samtykket ditt for å kunne ta kontakt med deg på e-post og telefon.Følg oss gjerne på Facebook

Kontakt megler

Hege Blisten Nylen
Eiendomsmegler MNEF

Telefon: 926 36 617
Epost: hege@em1nittedal.no


EiendomsMegler 1 Hadeland