Harestustranda – Tomter

Tomter for enebolig med formidabel utsikt over Harestuvannet.

Salget er i gang!Kontakt megler

Om tomtene

31
tomter for enebolig
2
til Harestua sentrum
1,9
priser fra
20
tomter er solgt

Salget er i gang

20 av 31 tomter er solgt! (oppdatert: 13.06 2024)

Går du med drømmer om å bygge drømmehuset ditt, har du mulighet til dette nå. Det er lite tomter å oppdrive nær Oslo og i tillegg er det sjeldent man finner tomter med så flott utsikt. Tomtene har en fantastisk beliggenhet langs Harestuvannet, hvor man vil få utsikt mot vannet fra de aller fleste tomtene.

Tomtene ligger klare med vann/avløp, strøm og fiber til tomtegrensen. Kjøper besørger selv grunnarbeider.

Nedenfor finner du prisliste, tomtekart, planbestemmelser/plankart og salgsoppgaven. Om du lurer på noe mer er det bare å kontakte vår hyggelige megler Hege Blisten Nylén.

PrislisteTomtekartPlanbestemmelserPlankartSalgsoppgave

Nytt tomtefelt på Harestua

Harestustranda har en fantastisk vestvendt beliggenhet og sol fra morgen til kveld. Dette vil være siste mulighet ved Harestuvannet for å erverve tomt, da det ikke er muligheter for videre utbygging lenger sør!

Tomtene har størrelser fra 700 til 1115 m² med en BYA på 30%. Det er fleksible reguleringsbestemmelser som gir deg mulighet til å bygge både funkis eller tradisjonelt. Kjøper er selv ansvarlig for grunnarbeider på selve tomten, men vann/avløp, fiber og strøm vil ligge klart ved tomtegrensene.

Start planleggingsprosessen for ditt drømmehus allerede nå!

Infrastrukturen

Infrastruktur ferdigstilles sommer/høst 2022 og salget er i gang 19.oktober 2022!

Harestustranda opparbeides med interne veier og fortau, vann og avløp, gatebelysning og fiber. Alle tomter får fiber, strøm, vann/avløp til tomtegrense, ellers råtomt. I tillegg etableres felles avfallsanlegg med kildesortering ved innkjøring til feltet, slik at man slipper tunge renovasjonskjøretøy inn på selve feltet. Dette ser vi på som et stort pluss mht. barn og støy.

Se nærmere på illustrasjonsplanenSe tomtekart

Trivsel

Harestustranda vil ha flere lekeplasser og grønne lunger, samt ballplassområde ved innkjøring. Her kan man kombinere ballaktiviteter, lek og bading.

Området skråner jevnt oppover fra vannet, noe som gjør at de aller fleste får optimale sol- og utsiktsforhold. Alle som bor på Harestustranda har umiddelbar nærhet til vannet med fine badeplasser og Bøhrentangen med sandstrand og badeplattform.

Les mer om tilbudene på Harestua

Hva kan Harestua tilby?

Det er ca. 2 km. fra Harestustranda til nye Harestua sentrum med barne -og ungdomsskole, barnehager, flerbrukshall, servicetilbud, togstasjon, kafé/restaurant, matbutikk m.m.

Nysgjerrig på hva Harestua har å tilby?

Les mer om dette via knappen under.

Les mer om tilbudene på Harestua

Meld din interesseFor å kunne sende deg informasjon trenger vi samtykket ditt for å kunne ta kontakt med deg på e-post og telefon.Kontakt megler

Hege Blisten Nylen
Eiendomsmegler MNEF

Telefon: 926 36 617
Epost: hege@em1nittedal.no


EiendomsMegler 1 Hadeland