Nyheter

Nytt, spennende boligprosjekt kommer for salg på Harestustranda

Sagparken Utvikling AS har inngått et samarbeid med Nordbohus Romerike angående et spennende boligprosjekt på Harestustranda, Harestua.

Dette samarbeidet markerer starten på et eksklusivt prosjekt som vil gi unike muligheter for de som drømmer om å bo med en idyllisk utsikt over Harestuvannet og nærhet til naturen.

Les mer om prosjektet Harestustranda på prosjektets hjemmeside.

 

Harestustranda vil tilby et begrenset antall boliger som sjelden er tilgjengelige i nærheten av Oslo. Beliggende langs kanten av det idylliske Harestuvannet, gir disse boligene ikke bare tilgang til naturskjønn utsikt og gode solforhold, men også en flott mulighet til å skape et hjem ved vannkanten.

Boligene har en fantastisk vestvendt plassering langs Harestuvannet, og de aller fleste vil nyte panoramautsikt mot vannet og optimale solforhold.
Planen inkluderer utviklingen av ca. 45 småhus, designet for å harmonisere med det naturlige miljøet og skape et boligområde med en varm atmosfære.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Sagparken Utvikling AS: Marius Utsigt (marius@la.no / 41 54 02 25)
Nordbohus Romerike: Camilla (Tlf. 900 69 956) eller Tor (Tlf. 928 51 377)

Vi gleder oss til å dele flere oppdateringer om prosjektet og ser frem til å ønske nye beboere velkommen til Harestustranda.
Les mer om prosjektet Harestustranda og meld interesse på prosjektets hjemmeside her.

 

Christoffer Bärnholdt

About Christoffer Bärnholdt

Besøk oss

Sagparken Utvikling AS
Hadelandsveien 853,
2743 Harestua

Telefon: 61 32 30 00
Epost: post@sagparken.no