«Sagtomta» er ryddet – nå starter snart byggingen!

Da rivningen av sagbruket på Harestua startet i august 2010 (for nesten 10 år siden) tok det ikke lang tid før man begynte å komme med forslag til hva man skulle gjøre med sagbrukets tomt. Mange reguleringer, møter og budsjetteringer senere er det nå straks klart til byggestart av første del av Sagparken Sentrum!

Slik ser tomta ut akkurat nå - Oktober 2018

Slik ser tomta ut akkurat nå – Oktober 2018

Sagparken Sentrum bygges på tomta til det gamle sagbruket og det er nettopp derfor sentrumsprosjektet heter «Sagparken».

Paraplytakene som siden har blitt brukt til lagring er nå tatt ned og plassen er ryddet; det er nå klart for første del av byggingsprosessen.

Byggestart for nye Lunner Helse og Omsorgssenter er oktober 2018, og første trinn i Sagparken Sentrum følger rett etter!

Vi vil oppdatere med mer info etterhvert som ny informasjon kommer, og når byggestarten blir låst. Dette blir Harestua og regionens nye møtepunkt!

Det er mye historie bak «Harestusaga», og om du er interessert kan du se en video om dens historie her:

Ta en titt i galleriet her for å se hvordan Sagtomta ser ut akkurat nå i skrivende stund (klikk på bildene for stor versjon):

Christoffer Bärnholdt

About Christoffer Bärnholdt

Christoffer Bärnholdt arbeider som controller for Lunner Almenning på Harestua. Født og oppvokst på Jevnaker og bor pr dags dato i Oslo. Han er utdannet siviløkonom, og har i tillegg en bachelorgrad i Japansk med Japan-/Asiastudier. Han har tidligere bodd i Beijing i Kina og Togane i Japan. Med bakgrunn i de forskjellige boforholdene han har opplevd, er han interessert i og har troen på at Sagparken vil bli et fantastisk sted å bo. Kombinasjonen av et moderne og kompakt sentrum og nærhet til naturen er noe han setter stor pris på, og han gleder seg til å se prosjektene realisert.

Besøk oss

Sagparken Utvikling AS
Hadelandsveien 853,
2743 Harestua

Telefon: 61 32 30 00
Epost: post@sagparken.no